Werkwijze en aanmelding

In een eerste gesprek (=diagnostiek) hoor ik graag je verhaal en bespreken we samen je hulpvraag en wat je wenst te bereiken.
praktijk van goolen

Huisbezoek

Het is bespreekbaar om gesprekken aan huis te hebben.

Korte wachttijden

Professionele hulp met korte wachttijden. Je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Ervaren therapeut

Ik heb geruime ervaring in de GGZ voor zowel jeugd als volwassenen en ouderen.

Praktijk Van Goolen

Werkwijze en aanmelding

In een eerste gesprek (=diagnostiek) hoor ik graag je verhaal en bespreken we samen je hulpvraag en wat je wenst te bereiken. Vaak kunnen we al meteen wat afspreken hoe je de komende tijd de inhoud van het gesprek kunt benutten om al een stapje te zetten. In het tweede gesprek gaan we verder met je behandeling. Graag betrek ik ook je omgeving erbij, als dat kan en gewenst is. Denk hierbij aan je partner of iemand die jou goed kent. In de regel duurt een behandeling tussen de 5 a 8 gesprekken. Meer is altijd bespreekbaar. Vooraf weet jij precies hoeveel gesprekken we hebben en waar je aan gaat werken. Tijdens een eindgesprek bespreek ik graag hoe jij terugval kunt voorkomen en kijken we of je behoefte hebt aan nazorg. Veel is bespreekbaar, kom dus met je vragen en wensen.

Praktijk van Goolen werkt samen met Psychologenpraktijk Velsen. Onze werk locatie bevindt zich bij Psychologenpraktijk Velsen. 

Actie ondernemen

Neem nu contact op

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.