Werkwijze en aanmelding

In een eerste gesprek hoor ik graag je verhaal en bespreken we samen je hulpvraag en wat je wenst te bereiken. Vaak kunnen we al meteen wat afspreken hoe je de komende tijd de inhoud van het gesprek kunt benutten om al een stap te zetten.

praktijk van goolen

Huisbezoek

Het is bespreekbaar om gesprekken aan huis te hebben.

Korte wachttijden

Professionele hulp met korte wachttijden. Je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Ervaren therapeut

Ik heb geruime ervaring in de GGZ voor zowel jeugd als volwassenen en ouderen.

Praktijk Van Goolen

Werkwijze en aanmelding

In een eerste gesprek hoor ik graag je verhaal en bespreken we samen je hulpvraag en wat je wenst te bereiken. Vaak kunnen we al meteen wat afspreken hoe je de komende tijd de inhoud van het gesprek kunt benutten om al een stap te zetten. In de regel duurt een kortdurende behandeling circa 5 gesprekken, dit bespreken we vooraf. Stuur mij een email (info@praktijkvangoolen.nl) als je behoefte hebt aan gesprekken. Ik zal je email binnen 5 werkdagen beantwoorden.Om de kosten te drukken heb ik; geen fysieke praktijkruimte. In overleg met jou heb ik als opties huisbezoek, telefonisch gesprek of beeldbellen.geen elektronisch patiëntendossier. Wel maak ik een kort verslag per consult en stuur ik je die per mail toe. Zo werk ik ook 100% transparant.

Actie ondernemen

Neem nu contact op

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.