Over mij

Ik ben Elisabeth van Goolen, dankbare moeder van twee kinderen. Ik heb geruime ervaring in de GGZ voor zowel jeugd als volwassenen en ouderen.

praktijk van goolen

Huisbezoek

Het is bespreekbaar om gesprekken aan huis te hebben.

Korte wachttijden

Professionele hulp met korte wachttijden. Je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Ervaren therapeut

Ik heb geruime ervaring in de GGZ voor zowel jeugd als volwassenen en ouderen.

Praktijk van goolen

Over mij

Ik ben Elisabeth van Goolen, dankbare moeder van twee kinderen. Ik heb geruime ervaring in de GGZ voor zowel jeugd als volwassenen en ouderen. Ik heb daarnaast ruime ervaring in de langdurige zorg waarin ik clientsystemen behandel op gebied van niet-aangeboren hersenletsel, neurodegeneratieve aandoeningen (zoals MS) en dementie. In gesprekken kom ik snel tot de kern en werk ik graag met concrete doelen op maat. Op deze manier kun je al snel stappen maken die verandering teweegbrengen.

Als persoon ben ik zeer actief en ga ik graag de uitdaging aan. Mijn levensmotto, met de paplepel ingegoten, is om altijd door te gaan. Ik wil mensen die op enig moment in hun leven vastlopen om welke reden dan ook, vooral hoop geven en stimuleren door te gaan.

Wanneer je je richt op dat wat er voor jou toe doet krijgt je leven echt betekenis. Dan komt ook alles weer in beweging zoals dat voor jou goed past. Ik heb zelf in korte tijd een aantal ingrijpende levensgebeurtenissen doorgemaakt. In dit proces heb ik veel geleerd over mijzelf en anderen. Als ik nu de kern zou mogen samenvatten heeft het te maken met kwetsbaarheid. In je kwetsbaarheid vind je sleutels om te groeien en te verbinden met dat wat betekenis geeft. Ik ben er nog lang niet, voor mij is dit een leerproces waar ik mijn leven lang mee bezig zal zijn. Het brengt en versterkt mijn gevoelens van hoop en optimisme, waarin ik focus op de realiteit, het hier en nu en de toekomst. Voor jezelf concrete doelen stellen en daarin geloven (MINDSET) is waar mij graag op richt. Voor mijzelf en voor anderen.

In mijn vrije tijd ben ik een actieve moeder en doe ik met mijn kinderen aan Krav Maga. Voor ons zitten hierin levenslessen besloten. Het gaat om mindset, dat je altijd doorgaat juist bij tegenslag. Dat we bewust in ons leven staan, blijven kijken en inschatten, elkaar helpen, initiatief nemen en lef tonen. En dat we blijven werken aan onze fysieke en mentale weerbaarheid, omdat dit ons sterkt doorheen ons leven. Ik denk ook dat gevoelens van kwetsbaarheid en lef tonen heel goed samen gaan en niet zonder elkaar kunnen bestaan. Makkelijker gezegd dan gedaan!

Actie ondernemen

Neem nu contact op

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.