Over mij

Ik ben Elisabeth van Goolen, dankbare moeder van twee kinderen. Ik heb geruime ervaring in de GGZ voor zowel jeugd als volwassenen en ouderen.
praktijk van goolen

Huisbezoek

Het is bespreekbaar om gesprekken aan huis te hebben.

Korte wachttijden

Professionele hulp met korte wachttijden. Je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Ervaren therapeut

Ik heb geruime ervaring in de GGZ voor zowel jeugd als volwassenen en ouderen.

Praktijk van goolen

Over mij

Ik ben Elisabeth van Goolen, dankbare moeder van twee kinderen. Ik heb geruime ervaring in de GGZ voor zowel jeugd als volwassenen en ouderen. Ik heb daarnaast ruime ervaring in de langdurige zorg waarin ik clientsystemen heb behandeld op gebied van niet-aangeboren hersenletsel, neurodegeneratieve aandoeningen (zoals MS) en dementie. In gesprekken kom ik snel tot de kern en werk ik graag met concrete doelen op maat. Op deze manier kun je al snel stappen maken die verandering teweegbrengen.
Als persoon ben ik zeer actief en ga ik graag de uitdaging aan. Mijn levensmotto, met de paplepel ingegoten, is om altijd door te gaan. Ik wil mensen die op enig moment in hun leven vastlopen om welke reden dan ook, vooral hoop geven en stimuleren door te gaan. Wanneer je je richt op dat wat er voor jou toe doet krijgt je leven echt betekenis. Dan komt ook alles weer in beweging zoals dat voor jou goed past. Ik heb dit zelf ook mogen ervaren.

In het verleden heb ik twee zeer dierbare mensen kort na elkaar moeten verliezen. Kort erna ben ik moeder geworden en heb ik helaas ook een scheiding moeten doormaken. Doorheen deze levensgebeurtenissen heb ik geleerd hoe belangrijk het is om elkaar te waarderen, hulp te ontvangen en te geven en vooral om door te gaan.
Naast mijn praktijk ben ik als GZ-psycholoog betrokken bij een innovatief bedrijf dat zich richt op de ouderenzorg. Ik werk samen met collega’s aan beleidsvraagstukken en wij verbeteren en concretiseren werkprocessen. Dit alles met als doel de kwaliteit van ouderenzorg structureel te verbeteren.
Verder ben ik in mijn vrije tijd een actieve moeder en doe ik aan Krav Maga. Daarvoor heb ik ruim 10 jaar gekitesurfd op zee. In alles wat ik doe zie ik uitdagingen en ga ik altijd voor de volle 100 procent.

Krav Maga

Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem wat je mentaal en fysiek al snel weerbaar maakt. Ik ben er zelf mee begonnen in 2021 en was direct verslaafd en sindsdien ben ik lekker fanatiek aan het trainen. Krav Maga omvat veel technieken om jezelf te verdedigen, maar het omvat zoveel meer. Het is een rijk trainings programma waarin je met iedereen traint en samen van elkaar kunt leren. Dat maakt het voor mij zo leuk en ook dat je al snel effecten merkt in je gevoel van weerbaarheid.  Specifiek voor vrouwen is er een Stay Away cursus, ik vind dat een must voor elke (jonge) vrouw. Als je psychisch klachten ervaart en je bent in behandeling bij een psycholoog, dan raad ik je zeker aan om daarnaast eens een proefles Krav Maga te volgen. Je zult snel effect merken en het is vooral heel leuk trainen in een veilige sfeer. 

N.B. Als je psychische klachten hebt, zorg dan in elk geval dat je passende psychologische hulp krijgt. Krav Maga kan hiernaast een goede bijdrage leveren aan je persoonlijke doelen, m.n. gericht op mentale zelfverdedigingsaspecten. Lees verder op (www.tryforce.nl)

Actie ondernemen

Neem nu contact op

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.