Visie en missie

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom bij mij. Ik vind het belangrijk dat psychologische hulp toegankelijk is en dat je vooral snel op gesprek kunt komen (geen wachttijden).
praktijk van goolen

Huisbezoek

Het is bespreekbaar om gesprekken aan huis te hebben.

Korte wachttijden

Professionele hulp met korte wachttijden. Je wordt zo snel mogelijk geholpen.

Ervaren therapeut

Ik heb geruime ervaring in de GGZ voor zowel jeugd als volwassenen en ouderen.

Praktijk van goolen

Visie

Ik geloof dat wanneer je jezelf gunt om je kwetsbaarheid te voelen en hier uiting aan te geven dat je dan een route vindt die jou kan helpen. Help jezelf door toekomstgericht te werken aan doelen die jou versterken en doen groeien. Ik wil mensen bekrachtigen door ruimte samen te scheppen en oprecht een luisterend oor te bieden. Mijn gesprekswijze is informeel, oprecht en aandachtig. Serieuze momenten wissel ik graag met je af met humor. Net wat bij jou en mij samen past, want dat is in elke interactie weer anders. Mijn aanpak is verder no nonsense en pragmatisch: geen onnodig gedoe en vooral kijken naar wat effectief, nuttig en haalbaar is voor jou. Ik ga je dan ook geen algemene adviezen geven, want die werken vaak niet. Ik kijk graag met je mee naar wat wel werkt, oplossingsgericht. En dat betekent ook durven stoppen met wat niet werkt.
Een vraag die ik je alvast wil meegeven is: waar ga jij voor?

Praktijk van goolen

Missie

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom bij mij. Ik vind het belangrijk dat psychologische hulp toegankelijk is en dat je vooral snel op gesprek kunt komen (geen wachttijden). Daarnaast krijg je alle ruimte om je verhaal te doen zodat jij kunt werken aan jouw doelen. Ik wil je vooral bekrachtigen in het aanpakken van je doelen en dat je in dat proces dicht bij jezelf kunt blijven. We hebben allemaal een soort ‘’toolkit’’ die vooral van pas komt als je te maken krijgt met tegenslag of nare gebeurtenissen. Die ‘’toolkit’’ heb je zelf al in huis en het is fijn als je helder hebt wat erin zit, hoe je dat kunt inzetten en hoe je het kunt aanvullen. Ik wil je dan ook vooral versterken in je vaardigheden en helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Het is aan jou, jij bent ‘in the lead.’
Een vraag die ik je alvast wil meegeven is: wat wil jij bereiken?

Ik vind het belangrijk dat psychologische hulp toegankelijk is en dat je vooral snel op gesprek kunt komen (geen wachttijden).

In een eerste gesprek (=diagnostiek) hoor ik graag je verhaal en bespreken we samen je hulpvraag en wat je wenst te bereiken. Vaak kunnen we al meteen wat afspreken hoe je de komende tijd de inhoud van het gesprek kunt benutten om al een stapje te zetten. Lees meer

Voor iedereen vanaf 18 jaar, hierbij wat voorbeelden waarvoor je bij mij terecht kunt. Dit overzicht is niet volledig, dus heb je andere klachten of vragen neem gerust even contact met mij op. Dan denk ik met je mee. Lees meer

Actie ondernemen

Neem nu contact op

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.